Over Leader Fox

Leader Fox neemt al vanaf 1996 de leiding op het gebied van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige (electrische) fietsen. Dit van origine Tjechische merk levert een hoge standaard afmontage met een mooie prijs-/ kwaliteitsverhouding, ontdek dit op deze website! Uw fiets is altijd in topconditie door gebruik te maken van onderdelen van bekende topmerken zoals Shimano, Schwalbe en Bafang.

Wij maken fietsen voor jong en oud, van loopfiets tot elektrische mountainbikes. Onze fietsen onderscheiden zich door het sportieve karakter dat ze van klein tot groot meekrijgen.

In onze fabriek worden de fietsen volledig geassembleerd. De lichtgewicht aluminium frames worden sinds 2013 in huis gespoten in onze eigen moderne spuitstraat die 700 frames per dag kan verwerken. Daarna worden de fietsen handmatig door een team van gepassioneerde werknemers en professionele machines afgemonteerd. Hiermee waarborgen wij de hoge kwaliteitseisen die aan een goede fiets gesteld worden. Een impressie van onze fabriek vind u hieronder bij de video’s.

Onze producten voldoen aan de technische eisen van CSN EN 14764, 14765, 14766, 15194 en 14704.

Geinteresseerd in onze nieuwsbrief? Schrijf je in!

Meer weten? Neem contact met ons op

Facebook

Contact

Numansdorp
+31(06)15556801
info@leaderfox.nl