Over Leader Fox

Leader Fox neemt al vanaf 1996 de leiding op het gebied van innovatieve, kwalitatief hoogwaardige (electrische) fietsen. Dit van origine Tjechische merk levert een hoge standaard afmontage met een mooie prijs-/ kwaliteitsverhouding, ontdek dit op deze website! Uw fiets is altijd in topconditie door gebruik te maken van onderdelen van bekende topmerken zoals Shimano, Schwalbe en Bafang.

Wij maken fietsen voor jong en oud, van loopfiets tot elektrische mountainbikes. Onze fietsen onderscheiden zich door het sportieve karakter dat ze van klein tot groot meekrijgen.

In onze fabriek worden de fietsen volledig geassembleerd. De lichtgewicht aluminium frames worden sinds 2013 in huis gespoten in onze eigen moderne spuitstraat die 700 frames per dag kan verwerken. Daarna worden de fietsen handmatig door een team van gepassioneerde werknemers en professionele machines afgemonteerd. Hiermee waarborgen wij de hoge kwaliteitseisen die aan een goede fiets gesteld worden. Een impressie van onze fabriek vind u hieronder bij de video’s.

Onze producten voldoen aan de technische eisen van CSN EN 14764, 14765, 14766, 15194 en 14704.

Distributeur

Switzzbikes is exclusief distributeur van Leader Fox fietsen in Nederland en België. Switzzbikes is producent van hoogwaardige Fatbikes en special design bikes, www.switzzbikes.nl

Neem contact op

Stuur ons een mail en wij nemen zsm contact met u op!

Niet te lezen? Klik hier. captcha txt
0